Heropening op 11 mei!!

Beste Klanten,

Vanaf 11 mei mogen we onze garage weer openen!!!

Dit betekent dat we na een periode van enkel essentiƫle dienstverlening, jullie eindelijk terug mogen verwelkomen voor al de andere werkzaamheden aan jullie wagen.

Wij danken jullie alvast voor uw begrip en leuke reacties de laatste weken, tijdens dewelke we zo goed mogelijk geprobeerd hebben iedereen te helpen die een dringend probleem had en/of werkzaam is in de zorgsector. Dit wil echter ook zeggen dat we een heel aantal minder dringende interventies hebben moeten uitstellen. Uiteraard gaan we deze mensen vanaf vandaag contacteren om zo snel mogelijk een afspraak voor hun vast te leggen. Ook de mensen die op hun nieuwe of 2de hands-wagen aan het wachten zijn mogen een telefoontje van ons verwachten om hun op de hoogte te brengen van het verdere verloop.

Had u ons nog niet gecontacteerd en wenst u een afspraak te maken: vanaf maandag kan u ons weer bereiken hiervoor op 011/64 15 03 of info@garagevanduffel.be. Gezien de grote drukte die onvermijdelijk is na zo een lange sluiting, vragen we uw begrip als de wachttijd voor een afspraak iets langer is dan u van ons gewoon bent. (We streven ernaar om iedereen binnen de 3 weken vanaf onze opening verder te kunnen helpen.)

Wij zijn er helemaal klaar voor om u weer te ontvangen, echter hebben we nogal wat zaken moeten herorganiseren om zo veilig mogelijk te werken voor uw gezondheid en die van onze medewerkers te beschermen. Wij vragen hiervoor uw begrip en medewerking: gelieve steeds de richtlijnen te volgen zoals geafficheerd in onze garage. Er staat ook altijd een van onze medewerkers klaar om u te helpen of uitleg te geven. U vindt deze richtlijnen ook op onze website: www.garagevanduffel.be

Tot Binnenkort!!!

Het Vanduffel-Team