Spring DealsDe dagen worden langer, de zon komt meer en meer tevoorschijn en de natuur staat in volle bloei… Kortom de zomer is stilaan in aantocht. Bereid uw wagen voor op de zomer, op lange autoritten naar het Zuiden, een weekendje aan zee of uitstapjes naar de Ardennen. Dat kan snel & eenvoudig met de Toyota lente check-up.

DOE NU DE TOYOTA LENTE CHECK-UP EN ONTVANG EEN GRATIS CADEAU

Tijdens deze check-up kijken wij uw Toyota na op maar liefst 60 verschillende punten. Alles wordt grondig onder de loep genomen en vervangen (mits uw goedkeuring) zodat uw wagen na die barre en koude wintermaanden weer helemaal in topvorm is! Kom langs voor de lente check-up en ontvang bovendien een GRATIS flacon ruitenwisservloeistof! (1)

Boek nu uw afspraak en ontvang uw gratis flacon ruitenwisservloeistof!

TIJD VOOR EEN AIRCO CHECK-UP

Met warmere temperaturen in het vooruitzicht is een heerlijk frisse airco geen overbodige luxe. Denk daarom tijdig aan een check-up van uw airco en geniet de hele zomer van een frisse bries in uw wagen!

          

 

De pollenfilters van Toyota: het geheim van zuivere lucht
De buitenlucht bevat pollen, stof, roet, uitlaatgassen en tal van andere onzuiverheden die een invloed hebben op de gezondheid en het algemeen welzijn. Een kwalitatieve interieurfilter is dan ook essentieel om de lucht te zuiveren voordat deze de wagen binnenkomt.

Er zijn 2 types interieurfilters:

Standaard pollenfilter (Cabin Air Filter – CAF)

  • gemaakt van hoogwaardig niet geweven vezels;
  • houdt vervuilende partikels tegen zoals pollen, stof, lood, sulfaten, uitlaatgassen enz.

 Actieve pollenfilter (Enhanced Cabin Air Filter – ECAF)

  • bevat actieve kool, deze filter houdt hierdoor meer en kleinere partikels vast;
  • zorgt voor 25% meer zuivering van de lucht;
  • elimineert beter onaangename geuren;
  • bijzonder aangeraden voor personen met astma, ademhalingsproblemen of allergieën.
  • geniet nu van 10% korting op een Toyota ECAF pollenfilter (2).

 

ONTDEK DE TOYOTA SPRING DEALS!

Na de koude wintermaanden, zijn er misschien onderdelen aan uw wagen die aan vernieuwing toe zijn. Laat ze nu vervangen en profiteer van kortingen van -20% op Toyota batterijen, Uniblade ruitenwissers, remblokken en- schijven.

                  

HET MOOIE WEER KOMT ERAAN… HOOG TIJD VOOR ZOMERBANDEN!

De lente en zomer komen eraan, de temperaturen gaan omhoog… dus hoog tijd voor zomerbanden op uw Toyota. Wanneer de temperaturen boven de 7 graden uitkomen, is het aangewezen om voor kwalitatieve zomerbanden te kiezen. Laat uw nieuwe zomerbanden nu monteren bij uw Toyota dealer en geniet van kortingen tot -30% (3).

De voordelen van zomerbanden:

1. |  Een optimale grip op de weg en meer veiligheid.
2. |  Een lage rolweerstand en een langzame, gelijkmatige bandenslijtage, wat tot meer rijcomfort leidt.
3. |  Een verkorte remweg en een lager brandstofverbruik.

Zomerbanden zijn ontworpen om te rijden op een droog en een nat wegdek. De wettelijke minimale profieldiepte van de autobanden is 1,6 mm, maar het wordt aanbevolen om een minimale profieldiepte van 3 mm aan te houden. Een lage profieldiepte van de band verhoogt immers het risico op aquaplaning, geeft minder grip op de weg en zorgt voor een langere remafstand. Het is daarom verstandig om tijdig uw banden te vervangen. De profieldiepte is eenvoudig te meten. Neem een muntstuk van 1 euro en plaats deze in de groeven van uw band. Als het gouden randje zichtbaar is, is de profieldiepte onvoldoende en is het tijd voor nieuwe banden. Voor meer info, gelieve contact op te nemen met ons.

 

 

 

Disclaimer: Promoties geldig bij de deelnemende Erkende Toyota Dealers en Herstellers in België en het Groot-Hertogdom Luxemburg t.e.m. 30/05/2019 of zolang de voorraad strekt en indien beschikbaar voor het Toyota model van de klant. Bandenpromotie geldig bij aankoop van minstens 2 identieke banden van de geselecteerde types of tot uitputting voorraad. Vermelde kortingen zijn van toepassing op de officiële tariefprijs van de banden of onderdelen, exclusief montage en milieubijdragen. Afbeeldingen zijn illustratief en kunnen afwijken.

(1) Inhoud flacon: 1 liter. (2) Geldig bij uitvoering van een airco check-up tijdens de maand mei. Bijvullen van het airco koelmiddel gelimiteerd tot max. 400 gr. Promotie niet geldig op vloeistoftype HFO1234YF. (3) Actie geldig tot eind mei, enkel op een selectie van Premium bandenmerken (Bridgestone, Continental, Goodyear en Dunlop). Actie geldig tot einde voorraad. Niet geldig op montagekosten en klein materiaal. Ga langs bij uw Toyota dealer voor meer info over de voorwaarden en deelnemende bandenmerken.